-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sharp House 

Dover Heights 2018

The interiors of this young family of four’s semi-detached home were reimagined as an understated modern dwelling conducive to a busy lifestyle. A reconfigured plan brings northern light into the downstairs living areas via the open stair, while cleverly hidden storage solutions maximise the narrow space. Timber finishes and exposed original brickwork add warmth to the crisp white palette, creating a sense of intimacy. 

Photography by Tom Ferguson

‚Äč

------------------------

ARCHITECTURE

INTERIORS