-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coastal Neurosurgery

North Gosford 2017

Coastal Neurosurgery explores the waiting room typology as a series of smaller ‘rooms within rooms’. A more domestic design approach and the use of natural materials helps soften the typical formality of clinics, creating instead an intimate and nurturing workplace and environment for the journey to wellness.  

Photography by Katherine Lu

‚Äč

------------------------

ARCHITECTURE

INTERIORS